I tro, håp og kjærlighet

LØRDAG!

Dagen startet med at solen snek seg inn på rommet, gjennom gardinene og forkynte at en ny dag var på vei. Jeg hadde avtale med Siv om at vi skulle meldest i 9 tiden, ingen av oss var i seng før ett i natt, jeg satt oppe og leste bok, den anbefalest; OM EN ENGEL FIKK FORTELLE HISTORIEN OM ET LIV I BRYTNING av Torgny Wiren.

Vi fant  fort ut at vi mer eller mindre var veldig våkne begge to og kl 10 var vi på jysk og handla 5×8 meter med tepper/duk til Kraftgjengen! Etterpå var det beine veien til Bryne og Europris litt fattiger og Kraftgjengen litt rikere på kasser og skrivebøker. Videre bar det vidre til Bok og media for der skulle vi kjøpe det vi manglet, men det var bare Siv og jeg som ble fattigere ikke Kraftgjengen. Videre reiste vi og hentet nøkklene til skolen og var en omvei innom mega og Siv på vei opp ditt!

På skolen rigget vi til slik at vi bare kan møte opp i morgen og gå i gang med litt ryddig av lageret og VIP (visjon, informasjon og personligbønn). Så nå er alt klart for BØNNEVANDRING om Salme 23! Det blir bare så vanvittig bra!

Så etter 8 timer kom jeg hjem til tomt hus, og nå er jeg mett, trett og klar for å klippe ut bibelsauer 😉 Dette blir bra og sitte med bena på bordet å gjøre ingen ting!!!! Det har vært en sikkelig Kraftgjengen lørdag og i morgen er det Kraftgjengen igjen. Etter det er det konsert med Stavanger Gospel Choir!!!!!!!

Ha en strålende dag, det har jeg hatt og dagen er enda ikke over 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: