I tro, håp og kjærlighet

BOBILFERIE=)

Fredag den 28 juli reiste heile Cash gjengen (C=Charlotte, A=Aina, S=Siv og H=Hildrun) til Erfjord. Det var en tur der jeg sølte litt cola i bilen og fikk et våt sete. Å der de tre andre jenten var oppe på jærstolen som står på Hjelmeland.

Ferien 2009 016

Ellers så så gassen pooooffff. (jeg så flammen!!! Det var den gassen vi skulle koke mat på). Etter det ble stakkar pappaen min en smule fortvila og måtte sjekke litt ting og tang, så jeg tok med jenten på båttur rundt fjorden.

Lørdag morgen var planen en tidlig start, men nei…. Også kom det en liten herlig oppspisbar liten gullgutt inn til bestemor og bestefar bare for å hilse på tante og skremme henne…

Bilde218

Han viste rett og slett kor tutå på traktoren var henne og tante letta fra bakken. Men når tante sa hadet til han og han hadde gitt sine mange klemmer så fikk alle de tre andre også klem, og hvert et hjerte var smeltet over sjarmtrollet 🙂 Da vi gikk i bilen kom han etter og inn i bobilen.

Bilde219

Setter seg til rette og finner selen…

Bilde220

«eg e klar tante! Kjør». Men morå ville ikke la han få lov til å være med 😦

Vi kom oss til slutt avgårde fra Erfjord og satte nesa mot sand, der vi stoppet for å handle inn litt mat. Da vi kom nesten til Hovden måtte vi stoppe og spise litt og da var sjåføren begynt å bli litt trett. Men vi kom oss til Evje den kvelden og tok inn på en vakker camping plass der vi ble beglodd noe helt fantastisk mye. 4 jenter i en bobil var vist ikke vanlig og ikke med jente som sjåfør heller.

Søndag kjørte vi videre til Dyreparken via Birkeland. Siv ville en tur innom der.. og vi kom fram til Dyreparken og koste oss sikkelig der.

Ferien 2009 019

På vei inn i Kardemomme by 🙂

Ferien 2009 021

Charlotte, meg og Siv oppe i Tobias sitt tårn!

Ferien 2009 028

På vei inn til nordisk (hva var det det het nå igjen??)

Ferien 2009 032

Oter 😛

Ferien 2009 041

Elg så vi også!

Ferien 2009 046

Jerven var fremme og viste seg  for oss 😉

Ferien 2009 055

Gaupa var veldig mye mer fotogen enn mye av det andre vi så!

Ferien 2009 060

Fjellrev 🙂

Ferien 2009 077

6 ulver viste seg på en gang, det nærmet seg mattid! 😛

Ferien 2009 084

Siv hev noen greier i dammen og dermed kom fiskene svømmende 😉 Etter dette var vi på Kutoppen, inne i ape land og såg på Løvene. Julius fikk vi også sett 😛

Ferien 2009 126

Så tok Siv seg en liten rast, det er ikke lett og stå opp kl 7 en søndags morgen.. Når du har jobbet hele uka fra hal 7 til hal 3!

Ferien 2009 127

Ho ble litt blidere etter en liten hvil. Vi satt og venta på at de andre skulle komme tilbake 🙂

Ferien 2009 152

Kaptein Sabeltann feiret 20 års jubileum i år og det ble markert i Kjuttavika. Ca kl 23 på kvelden var Siv, Charlotte og jeg på showet og det var kjempegøy!

Bilde221

Siv later som om hun kjører bobil, bilen står pent parkert uten for garasjen til søskenbarnet til mor til Siv, vi var heldig og fikk overnatte der etter at vi hadde vert på Sabeltann show 😉

Ferien 2009 155

Shoppingen vi var på har jeg ikke bilde av, men latterkikk derimot har jeg bilde av. Her er det Siv som har fått hele krampa, men Charlotte tøyer foten eller noe mens Aina ler med. At det ble et bilde er jo fasinerende nok med tanke på at fotografen lo med.

Ferien 2009 156

Ho bare tok litt av!!! 😀

Ferien 2009 159

Charlotte og Aina spiller kort 😉

Ferien 2009 161

«Ai ai kapten jeg skjønner hva du mener» Kommer stadig og rett som det er fra Siv når jeg sier noe.

Bilde225

Nå later ikke Siv som om ho kjører lenger nå gjer ho det. Ho tok oss heile veien fra Lindesnes til Klepp 🙂 Flinka jentå!

Å da vi kom til Klepp fikk vi middag av Marianne , nam nam. Før vi igjen reiste videre, denne gangen for å levere bobilen i Erfjord, men da vi kom til Hjelmeland så ville ikke bobilen mer og var bare helt dø, det var forsåvit jeg også og dermed kom verdens snilleste pappa til Hjelmeland med min bil og fikk start på bobilen og kjørte den heim.  Siv og jeg ankom klepp st godt utslitt etter en lang tur kl 22.00!! Men det var ferie med stil og vi koste oss og har lært en hel masse om hvordan (viss det blir) vi skal planlegge den neste ferien sammen hele Cash gjengen 🙂

Takk for en koselig tur jenter, dere er bare de beste 🙂 Bare synd at Ingrid ikke var hjemme da ville ferien vert enda bedre 😀

Reklamer

Comments on: "BOBILFERIE=)" (3)

  1. Ingrid said:

    kommentar kommer kanskje senere:P

  2. helinor said:

    haha

  3. Ingrid said:

    Jeg skrev egentlig en lang kommentar, men så forsvant den:( men det het nordisk VILLMARK;) vi fikk ikke se Julius, men Gabriel synes kutoppen av toppen for å si det sånn. Det så kjempegøy ut å være på tur! Og du får komme på besøk til oss en annen gang-når vi er hjemme:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: