I tro, håp og kjærlighet

13 gutter og jenter og 3 ledere møtte fredag opp på stasjonen og var klare for å reise på leir. Familien Helvig med stort og smått hadde reist i forveien til Midtholmen. Da vi andre ankom ormøy stod de andre og vinka til oss fra ein holme ute i havet, men ikke lengre unna enn at vi kunne se dem. Det tok ca 5 min og pakke alle i båten og enda mindre tid å komme overJ Laila tok en liten omvisning sammen med meg rundt på husene. Og på en to tre hadde alle sammen fått en soveplass. Laila hadde ansvar for kveldsmat sammen med to av jentene og de laget en herlig taco som vi spiste oss gode og mette på. Etter det hadde vi møte der vi lærte en ny sang, Lord I lift you name on high, og barna var super flinke til å synge. Alle andaktene på leiren gikk på Takknemlighet og vi avsluttet kvelden med smågrupper. De aller flest var i seng innen kl 23.

Lørdag morgen var det eg og to av gutten som hadde ansvar for frokosten. Her må det vel nevnes at Laila igjen var innom kjøkkenet. Vi fikk i oss en god frokost og gikk inn for å ha et møte sammen der Frode hadde andakt. Etter det var det noen som reiste på tur med robåten og andre var med Frode, Siv og Aina  på tur ut med den andre båten. Tror de så et busstopp ute i sjøen. De kom glade og fornøyde tilbake. Brita laget deig til boller og eg satt inne og begynte på sin hjemmeeksamen, og Laila var ute. Etter en stund kom alle sammen inn igjen grunnet regen, men var snart ute igjen da det sluttet og regne.

Til lunsj som Laila og 4 jenter lagde til var det gryterett og salat. Nam nam. Vi koste oss og spiste. Etter den gode lunsjen var det aktiviteter, noen reiste ut i båt, andre var ute og laget noen spidde pinner og noen var inne og laget boller til oss alle sammen. Etter at bollene var ferdige spiste vi de og hadde litt frukt.

Så var det tid for å se på film, surf up, mens eg og Siv forsvant oppover i skogen på mystiskvis og kom tilbake og laget bål. Vi koste oss med grillmat til kvelds og mange rare spørsmål på hvorfor de ikke fikk lov til å gå opp i skogen. Men til slutt måtte eg og Siv på nytt opp i skogen og fikk høre at de brøt sine egne regler.

Så hadde vi festkveld, aller først kom Siv og Hildrun Elise inn og drev og leitet etter hverandre i fordi den ene skulle lade mobilen og den andre hadde laderen, men de fant ikke hverandre i det hele tatt. Så ble de avbrutt av to fine damer som kom inn og overtok showet. Og kvelden gikk sin gang, tre gutter hadde noen leker, fire jenter hadde et rollespill og noen vitser, og lederne kom inn med et par sketjer sånn på improvisasjon stadiet, men det var alt i alt en gøy kveld.

Så kom det store det var nå blitt mørkt ute og barna ble delt i to grupper og Laila og Brita var med på hver sin. Siv var blitt borte. Barna fant lommelykter og gikk ut. Det var tid for sporlek i mørket. Alle kom seg hele gjennom og Britas team vant.

Så var det tid for en liten andakt og smågrupper før vi sa god natt og krøp inn i soveposene. Søndag morgen våknet alle mye senere enn de hadde gjort på lørdag og etter hvert klarte Siv og 3 gutter å lage litt frokost til oss. Vi hadde møte, pakket og vasket og tømte hyttene for bagasjen. Brita og 3 jenter laget rester til oss til lunsj. Så fikk alle barna utdelt hver sitt kort og vi gikk til båten og reiste hjem, på kaia fikk lederne for leiren kort. Og alle reiste lykkelige hjem igjen og noen lurte på når neste leir skulle være.

Vi var heldige og hadde bare ett barn som tok seg et bad i sjøen med klærne på. Noen skadet kne og litt sånn, men utenom det var det lite og rapporter. Søvn mangel teller ikke, det er ikke en skade det kommer av at lederne ikke har nok styrke til å fortelle seg selv at de må gå å legge seg når barna har gjort det. Og en annen ting Laila lærte at en kopp kaffe kom fortere dersom hun ga en klem først.

Det var en kjekk leir og vi håper virkelig at vi kan få til en ny en på vårparten. Vi skal i hvertfall prøve J  Jeg har hvertfall kost meg 😉

Reklamer

Comments on: "Kraftgjengen på leir til Midtholmen 25-27 sept 2009" (2)

  1. ser ut som om dere hadde en kjekk leir 😉 Og fint at du skriver hva dere har gjort – for det eneste jeg hørte var at xxx falt i vannet 😉

  2. helinor said:

    hehe d va vel d så va viktigast me leiren, alt d andra d skjedde jo i går… hehe 😉

    Måtte jo skrive noe… de pleier ikke fortelle så mye når de kommer hjem er min erfaring:-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: