I tro, håp og kjærlighet

På tide???

På tide med et nytt innlegg eller??

ganske lenge si sist. Her har vel skjedd ein del ja.  Eg har vore tri veker i praksis og itte det har eg hangla me feber og hoste i ca ei veka. Hadde ganske masse energi fredag i sist veka, Elisabeth lurte litt på ka så hadde fløge i meg… men eg har berre gjort for lite aktivit i det sista.

Nå blir det ganske masse sitta framføre dataen å skriva på feltoppgaven så ska inn neste veka. Men det går seg nok te ska ein sjå. Men ittepå e det rett me nasen i ei to tre 10 bøker og lesa te eksamen…. Syns nettopp eg hadde eksamen eg å føle ikkje eg har komt heilt øve den lesingå ennå.

Så her går dagane så fort at eg nesten ikkje får tenkt at  de e begynt så e di øve!!!! Eg står opp springe rundt og vips så va det nesten mårån igjen. Eg lure jedna litt på om eg har litt for lite tid eller jedna litt for møje å gjer. Ikkje någe goe kombinasjon vil eg sei nei.

Uten om de bør eg vel jedna setta meg ner å lesa litt te på den samfunnsfagen for det føle eg at eg ikkje har vore på på hundre år!!!!!! Utrulig at eg sto på den hjemmeeksamen, d va jo et under i seg sjøl vil eg si!!!!!

Men nå må eg nesten stikka… men eg må berre sei at eg har sykt lyst å reisa te lyngdal å eg kunne vel egentlig reist me ein gong hadde d ikkje vore for at eg ikkje trur Cathrine og Siv hadde vore kjempe lykklige øve det, så det får bli itte den 18 nov ca, då kan møje skje…

Ha en strålande dag folkens å ta dåkke ti te å nyta han…( eg ska prøva så godt eg kan inni mellom alt!) 😛

Reklamer

Comments on: "På tide???" (1)

  1. Ingrid said:

    Lyngdal er en fin plass:) ser deg etter de n18. da:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: