I tro, håp og kjærlighet

25 år

Denne helgen har jeg feriret bursdag 😉 ikke bare en gang, men ca 3 ganger og er jeg ferdig og feire? nei da, mamma har planer om å feire meg når jeg reiser hjem på påskeferie.

Feiringen startet på fredagen, da jeg kunne sette meg på toget til moi og hente Ingrid m. familie. som Gabriel så var det «hellelle så kjøre broooomm»… (skjønnas) da vi klarte å komme tilbake til stasjonen var her god gang med matlaging, det skulle være utflytningsfest og litt bursdagsfeiring på en gang! wow, men vi var vel heller trøtt, men overlevde nå noe av kvelden før vi bare kasta inn håndklet og la oss!

Lørdag starta vel 10 på hal 1 når Siv sendte en bursdags meldig, godt jeg ikke var sovna eller så hadde jeg vel kjefta litt ja… hehe :p neida. kl hal 7 fant vel både Selma og Gabriel ut at nå er det på tide å stå opp! Så kl 7 var det liv i meg og… (litt treg!) i følge Jørgen så pep mobilen min støtt og stadig og d var ikke fred å få… hehe lurer på hvorfor 😉 i løpet av dagen klarte Ingrid, Gabriel og jeg å være på en konsert med Kulturbarnehagen på sandnes, mens Jørgen og Selma ruslet rundt på kvadrat! (Nydelig fordeling!)

Vi kom oss hjem i tide til og hente en pizza og to sultne som vi var, og fikk spist litt før vi var klare for selskap! Måtte hente den gjesten som bor nærmest meg.. og fikk i samme slengen årets bursdagshilsen, fra stua. Fikk mange pakker og har funnet ut at jeg liker bursdag bedre enn jul! tihi 😀 (skjønner ikke helt hvorfor!?) fikk Party Alias av Siv så kvelden gikk med til det.  Åsså må en jo nevne at Siv (hvem andre…) hadde laget krone til meg som jeg måtte gå med!

Uten om det koste vi oss masse på dagen her på stasjonen, masse kos med Selma og Gabriel. Gleder meg til neste gang jeg besøker dem. Og ikke for å glemme foreldrene, de er jo bare de beste i verden!

Søndag gikk med til å våkne å komme meg på Kraftgjengen! tihi 😉 Der gikk jeg også med krone og ble vel for å si det sånn feiret for tredje gang, da frode stemte i hurra for deg! Jaja..da vet jeg at jeg har hatt bursdag og er glad det er et år til neste gang!! 😛

Å hva skjer nå, jo jeg skal vel sende en telefon i posten i morgen… hihi *husk å skru den av*

Åsså må jeg bare si at mamma synes det er helt utrolig at jeg har blitt 25 år, men jeg synes det er utrolig at hun bare ennå er 44 så.. Å fafa meinte på at eg begynte å nærma meg han, han blir 77 😉

da gjenstår det bare i denne bursdagsbloggen og si takk til alle de som var med på å gjøre bursdagen min helt super duper, Aina, Charlotte, Siv, Bjørg, Elisabeth, Ingrid, Jørgen, Gabriel og Selma! Og alle dere andre som kom med gratulasjoner og gaver; Tusen takk 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: