I tro, håp og kjærlighet

Ukene etter påske har fram til nå bestått av konsertprosjekt, knall gøy! Men nå pang er det liksom over,  det er slutt… På tirsdag var vi bare lei hele greia og kunne tingene våre så godt at vi bare fjollet rundt da vi prøvde seriøst og gå gjennom, og da mener jeg at vi prøvde. Onsdag var det første forestilling og det gikk kanon bra 😉 Vi var kjempe utladet, men også kjempegira på en gang 😛 Ja, det er mulig! Og i dag da vi hadde siste forestilling så var det hele veldig vedmodig, men vi gir oss ikke, prøver og få til noe mer når vi kommer fra London for vi er absolutt ikke ferdige! Vi vil mer, vil gi mer til barna og det er helt utrolig hvor mye de gir tilbake, det er bare helt rått!

Opplevde i den ene barnehagen at det ble litt for skummelt nå det var mørkt i rommet og mange lyder bak meg og jeg synger det tusler og det tasler og «Maela» sitter på sengen sin og gråter. Da begynner en jente på ca 1 år og gråte og roper på mamma. Jeg hadde lyst og stoppe, men fortsatte, gråten var borte i det giraffen Laffen entret scenen!

Det er så gøy og oppleve så mye sammen med barna og få så utrolig flotte tilbake meldinger fra både barna og de voksne i barnehagene 😉 Jeg kjenner at dette er noe jeg har lyst til å gjøre mer av, men vet ikke helt hvordan! Mulig det bor en liten artist/skuespiller inni meg…ikke så rart når jeg tenker meg om…morfar var jo med i revyteateret…så jeg har vel noe og slekte på! Men mest liker jeg å se barna som sitter som lys og følger med, har til og med fått tilbake meldinger på at barn som ikke pleier og sitte i ro / liker samlingstund sitter som lys når vi går inn i jungelen på leting etter vannet!

Gleder meg mer og mer til og jobbe i barnehage og kjenner virkelig at jeg valgte rette fordypningen 🙂

Reklamer

Comments on: "Konsertprosjekt!!" (4)

 1. Ingrid said:

  så bra du har valgt riktig! Det høres ut som en gøy forestilling 🙂 skulle gjerne vært en av barna der ja 🙂

 2. helinor said:

  Det skulle du vet du! Vi har det på film… må se den en gang når jeg har fått den!!! 😉 Siv koste seg på en av forestillingene, jeg bare måtte ha henne me jeg sang jo hull i hode på henne med alle sangene….hun kunne jo alle….;)

 3. Ingrid said:

  jaa filmen må jeg se 🙂

 4. helinor said:

  Tenkte det 😉 Å klart at du skal 😛 hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: